22 Φεβρουαρίου 2016



Ένα video και κάποια ευχαριστώ....
Για όσους θέλατε να έρθετε στο Food Festival αλλά δεν μπορέσατε... ένα βιντεακι με την παρουσίαση, εκτέλεση και υλικά της κρέμας Καταλανα με σάλτσα μανταρίνι.
Θέλω να ευχαριστήσω την Nana Savvatianou για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τις υπόλοιπες Food bloggers Roza TsilkouElpida Charalampidouκαι Marina Mavromati που με δέχθηκαν στην ομαδουλα τους.
Το Mediterranean Cosmos (Official) που μας έδωσε στέγη για δημιουργία.
Να ευχαριστήσω τον Giorgos Christos Papadopoulos Executive chef της Domotel Hotels and resorts in Greece για τις πολύτιμες συμβουλές του και την καθοδήγηση.
Και τελος να ευχαριστήσω όλους εσάς, φίλους και γνωστούς, που με τον τρόπο σας με στηρίξατε.
Ευη