24 Δεκεμβρίου 2013

friday's night out

Πήραμε και εμείς μέρος στο φετινό διαγωνισμό living well των Friday's με το πιάτο wannabe chicken mojito και παρόλο που τo πιάτο μας δεν έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού ανταμειφτήκαμε για την προσπάθεια με ένα υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο με την πιο παρειστικη
ατμόσφαιρα στην πόλη!

Λίγες μέρες πριν ο Σπύρος είχε την ονομαστική του γιορτή και εγώ γνωστή για τη γενναιοδωρία μου, του έκανα το τραπέζι (με τη βοήθεια της επιταγουλας μου, χαχα)
Ξεκινήσαμε με μπυριτσα για τον Κύριο και κρασάκι για την Κυρία και μια BBQ Chicken salad σε Lunch μέγεθος, ιδιαίτερα χορταστική και δροσερή.
BBQ Chicken salad
Συνεχίσαμε με τα κυρίως πιάτα: εγώ ως γλυκατσου διάλεξα New York Strip, ένα ζουμερό μοσχαρίσιο κομμάτι με την πιο γλυκό-καυτερή sauce που υπάρχει και ο Σπύρος Parmesan Crusted Chicken, ένα φιλέτο στήθος κοτόπουλου με κρούστα απο παρμεζάνα το οποίο το λάτρεψε λόγω της αλμυρούτσικης γεύσης του. Συνήθως αλλάζουμε πιάτα αλλά αυτή τη φορά οι επιλογές μας κάλυψαν απόλυτα τα γούστα μας εγώ γλυκό,αυτός αλμυρό!!!
New York Strip


Parmesan Crusted Chicken
 

Τα θεϊκά γλυκά ήρθαν στο τέλος....99 στις 100 φορές επιλέγω σοκολατένιο γλυκό, αυτή τη φορά όμως είπα να κάνω την αλλαγή και να δω αν θα άντεχα χωρίς τη θεά σοκολάτα.... και άντεξα (τουλάχιστον μέχρι να γυρίσω σπίτι, χαχα) Πρώτα ήρθε η ζεστή μίνι βάφλα μήλου-κανέλας με παγωτό και sauce καραμέλας.... ο συνδυασμός ζεστού-κρύου για όσους τον προτιμάνε είναι σκέτη κόλαση!!!! 
μίνι βάφλα μήλου-κανέλας


 Στη συνέχεια προσγειώθηκε το γνωστό νεοϋορκέζικο cheesecake αλλά με sauce φράουλας και φρεσκιες φράουλες...εδώ έγινε χαμός, τα κουτάλια άναψαν!!!!
cheesecake


Για να κλείσουμε τη βραδιά μας αποφασίσαμε να πιούμε στο μπαρ του μαγαζιού ένα super και classic mojito έτσι βρε αδελφέ για να τιμήσουμε και το πιατάκι μας.....

Περάσαμε εξαιρετικά, φάγαμε, ήπιαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε και σίγουρα θα ξανά πάμε!!!