μπαλίτσες
τυριού με την δροσιά του άνηθου και του
δυόσμου σερβιρισμένες πάνω σε μίνι
φρυγανιές ελαιόλαδου και ρίγανης.
Συστατικά
κρεμά
τυριού 2 κουταλιές σούπας
στραγγιστό
γιαούρτι 1 κοφτή κουτάλια
μισό
φρέσκο κρεμμυδάκι
λίγο
κουκουνάρι
λίγη
πάπρικα
αλάτι
και πιπέρι
Διαδικασία
Ανακατεύουμε
όλα μαζί και τα κάνουμε μπαλίτσες στην
συνέχεια στο ψυγείο για δυο ώρες έπειτα
βουτάμε την μια μπάλα σε φρέσκο
ψιλοκομμένο άνηθο την άλλη σε δυόσμο
και την άλλη σε σουσάμι και τα ξανά
βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα
το σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου